Velg en side

Seminar 1 – Kultur, kulturarv og kreativ næring

av Jon Petter Arntzen |
Publisert 28. april, 2017

Østlandssamarbeidet gjennomførte i samarbeid med Kulturrådet og Riksantikvaren et seminar om verdiskaping innen kultur, kulturarv og kreativ næring 27. april 2017.

Seminaret var et ledd i Interreg Østersjøprosjektet Let’s Communicate! der målet er å informere om og kommunisere mulighetene innen Østersjøsamarbeidet til norske aktører. “Increased prosperity through culture” var hovedtema og representanter for EU-kommisjonen, Østersjøstrategien (v/Policy Area Culture) og representanter for arenaer og nettverk i Østersjøen deltok med innlegg på seminaret. Rundt 80 deltakere fra hele Norge meldte sin interesse og deltok på seminaret.

Program, deltakerliste og presentasjoner finner dere her:

Seminar om EUSBSR og kultur-kulturarv-kreativ næring
Deltakerliste
EUSBSR – EU-kommisjonen Schenk
EUSBSR PA Culture – Musiolik – Hagemann
EUSBSR PA Culture – Zielkowska
ARS Baltica – Hagemann
Northern Dimension Partnership on Culture
Baltic Region Heritage Committee – Riksantikvaren Dahl-Poppe
EØS-midlene – Kulturrådet Jacobsen
EØS-midlene – Riksantikvaren Berggård
Kreativt Europa programmet – Kulturrådet Breivik
Kreativ næring – Innovasjon Norge
Kreativ næring – Kulturrådet

Artikkelen er skrevet av

  • Jon Petter Arntzen

    Jon Petter er sekretariatsleder og fagansvarlig for samferdsel og infrastruktur i Østlandssamarbeidets sekretariat.

Relaterte innlegg

Stikkord

Annette Lindahl Raakil Ann Irene Sæternes Arve Høiberg Assembly of European Regions (AER) Aud Hove Aud Riseng Baltic Sea States Subregional Co-operation (BSSSC) Baltic Sea Youth Platform (BSYP) Bane NOR Biogass Biogass Oslofjord Brussel BSSSC Youth Bærekraft CICERO CO₂-utslipp CPMR Baltic Sea Commission Det grønne skiftet Det transeuropeiske transportnettverket (TEN-T) Dovrebanen Eivind Vad Petersson Energi Energistasjoner Erasmus+ EU Europakafé Even Aleksander Hagen EØS Fehmarnbelt Fylkesveier Grønne næringstransporter Grønn omstilling Guido Beermann Gunn Marit Helgesen Hydrogen Ingrid Elisabeth Volungholen InterCity Interreg Jafar Altememy Jernbane Jernbanedirektoratet Jon Petter Arntzen Jyllandskorridoren Kari-Anne Jønnes Klimagassutslipp Klimapolitikk Klimasats Knut Arild Hareide Kollektivtrafikk Kommunal- og distriktsdepartementet Kommunesektorens Organisasjon (KS) Kåre Pettersen Lan Marie Nguyen Berg Let’s Communicate Linda Carolina Ehnmark Mette Kalve Miljødirektoratet Miljøstiftelsen ZERO Mobilitet Nasjonal transportplan (NTP) NHO NHO Logistikk og Transport Nordsjøkommisjonen Norges delegasjon til EU Norsk Vann Nye Veier AS Ola Elvestuen Olav Skinnes Ole Haabeth Oslofjorden Osloregionen Oslotunnelen Pat Cox Raymond Johansen Representantskapet Ringeriksbanen Roger Ryberg Samferdselsdepartementet Scan-Med-korridoren Scandria Alliance Sirkulær økonomi Siv Henriette Jacobsen Statens vegvesen STRING Terje Riis-Johansen Timo Nikolaisen Tonje Brenna Transport Transport- og kommunikasjonskomiteen Transportøkonomisk institutt (TØI) Tungtransport Ungdomsmedvirkning Utdanning Utenriksdepartementet Vestfoldbanen Østersjøprogrammet Østersjøregionen Østersjørådet (CBSS) Østfoldbanen ØstsamUng

Nyhetskategorier