Velg en side

Seminar 1 – Kultur, kulturarv og kreativ næring

av Jon Petter Arntzen |
Publisert 28. april, 2017

Østlandssamarbeidet gjennomførte i samarbeid med Kulturrådet og Riksantikvaren et seminar om verdiskaping innen kultur, kulturarv og kreativ næring 27. april 2017.

Seminaret var et ledd i Interreg Østersjøprosjektet Let’s Communicate! der målet er å informere om og kommunisere mulighetene innen Østersjøsamarbeidet til norske aktører. “Increased prosperity through culture” var hovedtema og representanter for EU-kommisjonen, Østersjøstrategien (v/Policy Area Culture) og representanter for arenaer og nettverk i Østersjøen deltok med innlegg på seminaret. Rundt 80 deltakere fra hele Norge meldte sin interesse og deltok på seminaret.

Program, deltakerliste og presentasjoner

Seminar om EUSBSR og kultur-kulturarv-kreativ næring (PDF)
Deltakerliste (PDF)
EUSBSR – EU-kommisjonen Schenk (PDF)
EUSBSR PA Culture – Musiolik – Hagemann (PDF)
EUSBSR PA Culture – Zielkowska (PDF)
ARS Baltica – Hagemann (PDF)
Northern Dimension Partnership on Culture (PDF)
Baltic Region Heritage Committee – Riksantikvaren Dahl-Poppe (PDF)
EØS-midlene – Kulturrådet Jacobsen (PDF)
EØS-midlene – Riksantikvaren Berggård (PDF)
Kreativt Europa programmet – Kulturrådet Breivik (PDF)
Kreativ næring – Innovasjon Norge (PDF)
Kreativ næring – Kulturrådet (PDF)

Artikkelen er skrevet av

  • Jon Petter Arntzen

    Jon Petter er sekretariatsleder og fagansvarlig for samferdsel og infrastruktur i Østlandssamarbeidets sekretariat.

Relaterte innlegg

Stikkord

Anette Solli Annette Lindahl Raakil Ann Irene Sæternes Arve Høiberg Assembly of European Regions (AER) Aud Hove Baltic Sea States Subregional Co-operation (BSSSC) Bane NOR Biogass Brexit BSSSC Youth Bærekraft Det grønne skiftet Det transeuropeiske transportnettverket (TEN-T) Dovrebanen Energistasjoner EU EU-kommisjonen Europaforum Europakafé EUs Østersjøstrategi (EUSBSR) Even Aleksander Hagen EØS Fagskole Fehmarnbelt Fylkesveier Godstransport Grønne næringstransporter Grønn omstilling Gunn Marit Helgesen Helge Orten Hydrogen Ingrid Schulerud InterCity Interreg Ivar Odnes Jernbane Jernbanedirektoratet Jon Petter Arntzen Jyllandskorridoren Kari-Anne Jønnes Klimagassutslipp Klimapolitikk Klimasats Kollektivtrafikk Kommunal- og distriktsdepartementet (KDD) Kommunal- og moderniseringsdepartementet (KMD) Kommunesektorens Organisasjon (KS) Kunnskapsdepartementet (KD) Kåre Pettersen Let’s Communicate Markku Markkula Mette Kalve Miljøstiftelsen ZERO Mobilitet Nasjonal transportplan (NTP) NHO Nordsjøkommisjonen Norges delegasjon til EU Norsk Vann Nye Veier AS Ola Elvestuen Olav Skinnes Ole Haabeth Oslofjorden Osloregionen Osloregionens Europakontor Oslotunnelen Pat Cox Raymond Johansen Regionreformen Representantskapet Ringeriksbanen Roger Ryberg Samferdselsdepartementet (SD) Scan-Med-korridoren Scandria Alliance Sirkulær økonomi Siv Henriette Jacobsen Statens vegvesen STRING Terje Riis-Johansen Timo Nikolaisen Tonje Brenna Transport Transport- og kommunikasjonskomiteen Transportkorridorer Transportøkonomisk institutt (TØI) Tungtransport Ungdomsmedvirkning Utdanning Utenriksdepartementet (UD) Vestfoldbanen Østersjøen Østersjøprogrammet Østersjøregionen Østersjørådet (CBSS) Østfoldbanen Østlandsutstillingen ØstsamUng

Nyhetskategorier