Velg en side

Seminar 1 – Kultur, kulturarv og kreativ næring

av Jon Petter Arntzen |
Først publisert 28.04.17

Østlandssamarbeidet gjennomførte i samarbeid med Kulturrådet og Riksantikvaren et seminar om verdiskaping innen kultur, kulturarv og kreativ næring 27. april 2017.

Seminaret var et ledd i Interreg Østersjøprosjektet Let’s Communicate! der målet er å informere om og kommunisere mulighetene innen Østersjøsamarbeidet til norske aktører. “Increased prosperity through culture” var hovedtema og representanter for EU-kommisjonen, Østersjøstrategien (v/Policy Area Culture) og representanter for arenaer og nettverk i Østersjøen deltok med innlegg på seminaret. Rundt 80 deltakere fra hele Norge meldte sin interesse og deltok på seminaret.

Program, deltakerliste og presentasjoner finner dere her:

Seminar om EUSBSR og kultur-kulturarv-kreativ næring
Deltakerliste
EUSBSR – EU-kommisjonen Schenk
EUSBSR PA Culture – Musiolik – Hagemann
EUSBSR PA Culture – Zielkowska
ARS Baltica – Hagemann
Northern Dimension Partnership on Culture
Baltic Region Heritage Committee – Riksantikvaren Dahl-Poppe
EØS-midlene – Kulturrådet Jacobsen
EØS-midlene – Riksantikvaren Berggård
Kreativt Europa programmet – Kulturrådet Breivik
Kreativ næring – Innovasjon Norge
Kreativ næring – Kulturrådet

Artikkelen er skrevet av

  • Jon Petter Arntzen

    Jon Petter er sekretariatsleder og fagansvarlig for samferdsel og infrastruktur i Østlandssamarbeidets sekretariat.

Relaterte innlegg

Stikkord

Anette Solli Arve Høiberg Baltic Sea Youth Platform Bane NOR Biogass Biogass Oslofjord Brussel BSSSC BSSSC Youth Bærekraft CargoNet CBSS Circle K Norge CPMR-Baltic Sea Commission Det grønne skiftet Dovrebanen Energistasjoner Erasmus+ EU Europaforum Europakafé EUs mobilitetspakke Even Aleksander Hagen EØS Fagskole Fehmarnbelt Fylkesprat Fylkesveier Godstransport Grønne næringstransporter Grønn omstilling Guido Beermann Gunn Marit Helgesen Hanne Tollerud Hurdalsplattformen Hydrogen Ingrid Elisabeth Volungholen Innlandet fylkeskommune InterCity Interreg Jan Carsten Gjærløw Jarle Backer Jernbane Jernbanedirektoratet Jon-Ivar Nygård Jon Petter Arntzen Jyllandskorridoren Kari-Anne Jønnes Klimagassutslipp Klimasats Kollektivtrafikk Kåre Pettersen Lan Marie Nguyen Berg Miljødirektoratet Miljøstiftelsen ZERO Mobilitet Nasjonal transportplan (NTP) NHO NHO Logistikk og Transport Norsk senter for sirkulær økonomi Norsk Vann Nullutslippskjøretøy Nye Veier AS Ola Elvestuen Olav Moe Olav Skinnes Ole Haabeth Oslofjorden Osloregionen Oslotunnelen Pat Cox Podkast Raymond Johansen Regionreformen Reklima Representantskapet Ringeriksbanen Roger Ryberg Samferdselsdepartementet Scan-Med-korridoren Scandria Alliance Sirkulær økonomi Siv Henriette Jacobsen Statens vegvesen STRING TEN-T Terje Riis-Johansen Timo Nikolaisen Tonje Brenna Transport Transport- og kommunikasjonskomiteen Ungdomsmedvirkning Ungdomsråd Utdanning Vestfoldbanen Østersjøprogrammet Østersjøregionen Østersjørådet Østfoldbanen ØstsamUng

Nyhetskategorier