Velg en side

Kommisjonsmøte i samarbeidet med delstaten Schleswig-Holstein

av Ann Irene Sæternes |
Publisert 16. januar, 2014
Gruppebilde av flere personer

15. januar 2014 ble det årlige møtet i partnerskapet mellom fylkeskommunene på Østlandet og delstaten Schleswig-Holstein gjennomført i Kiel. Vert for møtet var Justis-, Kultur og Europaminister Anke Spoorendonk. Tema på agendaen var energi og klima, transportkorridorer med fokus på Fehmer Belt Fixed Link, nye Interreg-program fra 2014 samt kultursamarbeid. Kommisjonsmøtets deltakere fikk bl.a. en god gjennomgang av Ars Balticas arbeid.

Agenda CC meeting 2014
ARS Baltica
CC 2014 Kiel final draft minutes
Cooperation Perspectives 2014 final
Energy and Climate Policy
EUSBSR Culture Priority
Fehmarnbelt Fixed Link
Interreg BSR and NSR 2014-2020
Participant list CC 2014

Artikkelen er skrevet av

Relaterte innlegg

Stikkord

Annette Lindahl Raakil Ann Irene Sæternes Arve Høiberg Assembly of European Regions (AER) Aud Hove Aud Riseng Baltic Sea States Subregional Co-operation (BSSSC) Baltic Sea Youth Platform (BSYP) Bane NOR Biogass Biogass Oslofjord Brussel BSSSC Youth Bærekraft CICERO CO₂-utslipp CPMR Baltic Sea Commission Det grønne skiftet Det transeuropeiske transportnettverket (TEN-T) Dovrebanen Eivind Vad Petersson Energi Energistasjoner Erasmus+ EU Europakafé Even Aleksander Hagen EØS Fehmarnbelt Fylkesveier Grønne næringstransporter Grønn omstilling Guido Beermann Gunn Marit Helgesen Hydrogen Ingrid Elisabeth Volungholen InterCity Interreg Jafar Altememy Jernbane Jernbanedirektoratet Jon Petter Arntzen Jyllandskorridoren Kari-Anne Jønnes Klimagassutslipp Klimapolitikk Klimasats Knut Arild Hareide Kollektivtrafikk Kommunal- og distriktsdepartementet Kommunesektorens Organisasjon (KS) Kåre Pettersen Lan Marie Nguyen Berg Let’s Communicate Linda Carolina Ehnmark Mette Kalve Miljødirektoratet Miljøstiftelsen ZERO Mobilitet Nasjonal transportplan (NTP) NHO NHO Logistikk og Transport Nordsjøkommisjonen Norges delegasjon til EU Norsk Vann Nye Veier AS Ola Elvestuen Olav Skinnes Ole Haabeth Oslofjorden Osloregionen Oslotunnelen Pat Cox Raymond Johansen Representantskapet Ringeriksbanen Roger Ryberg Samferdselsdepartementet Scan-Med-korridoren Scandria Alliance Sirkulær økonomi Siv Henriette Jacobsen Statens vegvesen STRING Terje Riis-Johansen Timo Nikolaisen Tonje Brenna Transport Transport- og kommunikasjonskomiteen Transportøkonomisk institutt (TØI) Tungtransport Ungdomsmedvirkning Utdanning Utenriksdepartementet Vestfoldbanen Østersjøprogrammet Østersjøregionen Østersjørådet (CBSS) Østfoldbanen ØstsamUng

Nyhetskategorier