Velg en side

Kommisjonsmøte i samarbeidet med delstaten Schleswig-Holstein

av Ann Irene Sæternes |
Først publisert 16.01.14
Gruppebilde av flere personer

15. januar 2014 ble det årlige møtet i partnerskapet mellom fylkeskommunene på Østlandet og delstaten Schleswig-Holstein gjennomført i Kiel. Vert for møtet var Justis-, Kultur og Europaminister Anke Spoorendonk. Tema på agendaen var energi og klima, transportkorridorer med fokus på Fehmer Belt Fixed Link, nye Interreg-program fra 2014 samt kultursamarbeid. Kommisjonsmøtets deltakere fikk bl.a. en god gjennomgang av Ars Balticas arbeid.

Agenda CC meeting 2014
ARS Baltica
CC 2014 Kiel final draft minutes
Cooperation Perspectives 2014 final
Energy and Climate Policy
EUSBSR Culture Priority
Fehmarnbelt Fixed Link
Interreg BSR and NSR 2014-2020
Participant list CC 2014

Artikkelen er skrevet av

Relaterte innlegg

Stikkord

Anette Solli Arve Høiberg Baltic Sea Youth Platform Bane NOR Biogass Biogass Oslofjord Brussel BSSSC BSSSC Youth Bærekraft CargoNet CBSS Circle K Norge CPMR-Baltic Sea Commission Det grønne skiftet Dovrebanen Energistasjoner Erasmus+ EU Europaforum Europakafé EUs mobilitetspakke Even Aleksander Hagen EØS Fagskole Fehmarnbelt Fylkesprat Fylkesveier Godstransport Grønne næringstransporter Grønn omstilling Guido Beermann Gunn Marit Helgesen Hanne Tollerud Hurdalsplattformen Hydrogen Ingrid Elisabeth Volungholen Innlandet fylkeskommune InterCity Interreg Jan Carsten Gjærløw Jarle Backer Jernbane Jernbanedirektoratet Jon-Ivar Nygård Jon Petter Arntzen Jyllandskorridoren Kari-Anne Jønnes Klimagassutslipp Klimasats Kollektivtrafikk Kåre Pettersen Lan Marie Nguyen Berg Miljødirektoratet Miljøstiftelsen ZERO Mobilitet Nasjonal transportplan (NTP) NHO NHO Logistikk og Transport Norsk senter for sirkulær økonomi Norsk Vann Nullutslippskjøretøy Nye Veier AS Ola Elvestuen Olav Moe Olav Skinnes Ole Haabeth Oslofjorden Osloregionen Oslotunnelen Pat Cox Podkast Raymond Johansen Regionreformen Reklima Representantskapet Ringeriksbanen Roger Ryberg Samferdselsdepartementet Scan-Med-korridoren Scandria Alliance Sirkulær økonomi Siv Henriette Jacobsen Statens vegvesen STRING TEN-T Terje Riis-Johansen Timo Nikolaisen Tonje Brenna Transport Transport- og kommunikasjonskomiteen Ungdomsmedvirkning Ungdomsråd Utdanning Vestfoldbanen Østersjøprogrammet Østersjøregionen Østersjørådet Østfoldbanen ØstsamUng

Nyhetskategorier