Velg en side

Vellykket internasjonalt seminar med deling av god praksis og dialog

av Jon Petter Arntzen |
Publisert 24. januar, 2018
Personer som er på et seminar

Østlandssamarbeidet og Osloregionens Europakontor gjennomførte et vellykket seminar om internasjonalt samarbeid som suksessfaktor for god samfunnsutvikling på Østlandet 23. januar 2018. Rundt 60 deltakere hadde funnet veien til fylkestingssalen i Akershus i snøværet – og de fikk med seg hjem god informasjon, interessante eksempler, nyttig kunnskap om hvordan fylkeskommuner og kommuner på Østlandet jobber for å løse egne utfordringer gjennom samarbeid med aktører i Europa. Program og presentasjoner fra dagen finner dere under. Ta kontakt med ORE eller Østlandssamarbeidet om dere har spørsmål eller ønsker å lufte ideer videre.

2017-01-23 Program konferanse

Innlegg Siv Henriette Jacobsen, Østfold

Innlegg Geir Syvertsen, Østfold

Innlegg Mette Bunting, Høgskolen i Sørøst-Norge

Moment fra innlegg Peter Austin, Oslo

Innlegg Olav Eidhammer, TØI

Innlegg Kristin Halvorsen, Cicero

Innlegg Aud Hove, Oppland

Presentasjon Turid Wulff Knutsen og Terezia Hole

Innlegg Gunn Marit Helgesen, Østlandssamarbeidet

Innlegg Jan Edøy, ORE

Deltakerliste pr 19.01.18.doc

Artikkelen er skrevet av

  • Jon Petter Arntzen

    Jon Petter er sekretariatsleder og fagansvarlig for samferdsel og infrastruktur i Østlandssamarbeidets sekretariat.

Relaterte innlegg

Stikkord

Annette Lindahl Raakil Ann Irene Sæternes Arve Høiberg Assembly of European Regions (AER) Aud Hove Aud Riseng Baltic Sea States Subregional Co-operation (BSSSC) Baltic Sea Youth Platform (BSYP) Bane NOR Biogass Biogass Oslofjord Brussel BSSSC Youth Bærekraft CICERO CO₂-utslipp CPMR Baltic Sea Commission Det grønne skiftet Det transeuropeiske transportnettverket (TEN-T) Dovrebanen Eivind Vad Petersson Energi Energistasjoner Erasmus+ EU Europakafé Even Aleksander Hagen EØS Fehmarnbelt Fylkesveier Grønne næringstransporter Grønn omstilling Guido Beermann Gunn Marit Helgesen Hydrogen Ingrid Elisabeth Volungholen InterCity Interreg Jafar Altememy Jernbane Jernbanedirektoratet Jon Petter Arntzen Jyllandskorridoren Kari-Anne Jønnes Klimagassutslipp Klimapolitikk Klimasats Knut Arild Hareide Kollektivtrafikk Kommunal- og distriktsdepartementet Kommunesektorens Organisasjon (KS) Kåre Pettersen Lan Marie Nguyen Berg Let’s Communicate Linda Carolina Ehnmark Mette Kalve Miljødirektoratet Miljøstiftelsen ZERO Mobilitet Nasjonal transportplan (NTP) NHO NHO Logistikk og Transport Nordsjøkommisjonen Norges delegasjon til EU Norsk Vann Nye Veier AS Ola Elvestuen Olav Skinnes Ole Haabeth Oslofjorden Osloregionen Oslotunnelen Pat Cox Raymond Johansen Representantskapet Ringeriksbanen Roger Ryberg Samferdselsdepartementet Scan-Med-korridoren Scandria Alliance Sirkulær økonomi Siv Henriette Jacobsen Statens vegvesen STRING Terje Riis-Johansen Timo Nikolaisen Tonje Brenna Transport Transport- og kommunikasjonskomiteen Transportøkonomisk institutt (TØI) Tungtransport Ungdomsmedvirkning Utdanning Utenriksdepartementet Vestfoldbanen Østersjøprogrammet Østersjøregionen Østersjørådet (CBSS) Østfoldbanen ØstsamUng

Nyhetskategorier