Velg en side

Internasjonalt fagpolitisk utvalgs studietur og møte i Sevilla, Spania 8. – 11. februar 2015

av Jon Petter Arntzen |
Først publisert 15.02.15
Bilde av et tre

Internasjonalt fagpolitisk utvalg satte fokus på smart spesialisering under sin tur til Sevilla i Spania. Gruppa hadde møte med EUs plattform for smart spesialisering og med regionen Andalusia. Ordinært møte i fagpolitisk utvalg ble gjennomført 10.02 med bl.a. møte med Norges Honorære konsul i Sevilla, Hugo Sartori.

Program for et bærekraftig Andalusia

Referat fra møte 2015-02-10

Solar Andalusia
Renewable Energies in Andalusia
Presentasjon Carlos Serra – Andalusian Energy Agency
Presentasjon Elvira Saint-Gerons Herrera – Invest in Andalusia.pptx
Andalusian smart spesialisation Strategy 2014-2020
Presentasjon Inger Midtkandal – S3 plattformen
Presentasjon Alessandro Rainoldi – JRC
JRC and IPTS Introduction.ppt

Program for studietur til Spania

 

Artikkelen er skrevet av

  • Jon Petter Arntzen

    Jon Petter er sekretariatsleder og fagansvarlig for samferdsel og infrastruktur i Østlandssamarbeidets sekretariat.

Relaterte innlegg

Stikkord

Anette Solli Arve Høiberg Baltic Sea Youth Platform Bane NOR Biogass Biogass Oslofjord Brussel BSSSC BSSSC Youth Bærekraft CargoNet CBSS Circle K Norge CPMR-Baltic Sea Commission Det grønne skiftet Dovrebanen Energistasjoner Erasmus+ EU Europaforum Europakafé EUs mobilitetspakke Even Aleksander Hagen EØS Fagskole Fehmarnbelt Fylkesprat Fylkesveier Godstransport Grønne næringstransporter Grønn omstilling Guido Beermann Gunn Marit Helgesen Hanne Tollerud Hurdalsplattformen Hydrogen Ingrid Elisabeth Volungholen Innlandet fylkeskommune InterCity Interreg Jan Carsten Gjærløw Jarle Backer Jernbane Jernbanedirektoratet Jon-Ivar Nygård Jon Petter Arntzen Jyllandskorridoren Kari-Anne Jønnes Klimagassutslipp Klimasats Kollektivtrafikk Kåre Pettersen Lan Marie Nguyen Berg Miljødirektoratet Miljøstiftelsen ZERO Mobilitet Nasjonal transportplan (NTP) NHO NHO Logistikk og Transport Norsk senter for sirkulær økonomi Norsk Vann Nullutslippskjøretøy Nye Veier AS Ola Elvestuen Olav Moe Olav Skinnes Ole Haabeth Oslofjorden Osloregionen Oslotunnelen Pat Cox Podkast Raymond Johansen Regionreformen Reklima Representantskapet Ringeriksbanen Roger Ryberg Samferdselsdepartementet Scan-Med-korridoren Scandria Alliance Sirkulær økonomi Siv Henriette Jacobsen Statens vegvesen STRING TEN-T Terje Riis-Johansen Timo Nikolaisen Tonje Brenna Transport Transport- og kommunikasjonskomiteen Ungdomsmedvirkning Ungdomsråd Utdanning Vestfoldbanen Østersjøprogrammet Østersjøregionen Østersjørådet Østfoldbanen ØstsamUng

Nyhetskategorier