Velg en side

Internasjonalt fagpolitisk utvalgs studietur og møte i Sevilla, Spania 8. – 11. februar 2015

av Jon Petter Arntzen |
Publisert 15. februar, 2015
Bilde av et tre

Internasjonalt fagpolitisk utvalg satte fokus på smart spesialisering under sin tur til Sevilla i Spania. Gruppa hadde møte med EUs plattform for smart spesialisering og med regionen Andalusia. Ordinært møte i fagpolitisk utvalg ble gjennomført 10.02 med bl.a. møte med Norges Honorære konsul i Sevilla, Hugo Sartori.

Program for et bærekraftig Andalusia

Referat fra møte 2015-02-10

Solar Andalusia
Renewable Energies in Andalusia
Presentasjon Carlos Serra – Andalusian Energy Agency
Presentasjon Elvira Saint-Gerons Herrera – Invest in Andalusia.pptx
Andalusian smart spesialisation Strategy 2014-2020
Presentasjon Inger Midtkandal – S3 plattformen
Presentasjon Alessandro Rainoldi – JRC
JRC and IPTS Introduction.ppt

Program for studietur til Spania

 

Artikkelen er skrevet av

  • Jon Petter Arntzen

    Jon Petter er sekretariatsleder og fagansvarlig for samferdsel og infrastruktur i Østlandssamarbeidets sekretariat.

Relaterte innlegg

Stikkord

Annette Lindahl Raakil Ann Irene Sæternes Arve Høiberg Assembly of European Regions (AER) Aud Hove Aud Riseng Baltic Sea States Subregional Co-operation (BSSSC) Baltic Sea Youth Platform (BSYP) Bane NOR Biogass Biogass Oslofjord Brussel BSSSC Youth Bærekraft CO₂-utslipp CPMR Baltic Sea Commission Det grønne skiftet Det transeuropeiske transportnettverket (TEN-T) Dovrebanen Eivind Vad Petersson Energi Energistasjoner Erasmus+ EU Europaforum Europakafé Even Aleksander Hagen EØS Fehmarnbelt Fylkesveier Grønne næringstransporter Grønn omstilling Guido Beermann Gunn Marit Helgesen Hydrogen Ingrid Elisabeth Volungholen InterCity Interreg Jafar Altememy Jernbane Jernbanedirektoratet Jon Petter Arntzen Jyllandskorridoren Kari-Anne Jønnes Klimagassutslipp Klimapolitikk Klimasats Knut Arild Hareide Kollektivtrafikk Kommunal- og distriktsdepartementet Kommunesektorens Organisasjon (KS) Kåre Pettersen Let’s Communicate Linda Carolina Ehnmark Mette Kalve Miljødirektoratet Miljøstiftelsen ZERO Mobilitet Nasjonal transportplan (NTP) NHO NHO Logistikk og Transport Norges delegasjon til EU Norsk Vann Nye Veier AS Ola Elvestuen Olav Skinnes Ole Haabeth Oslofjorden Osloregionen Osloregionens Europakontor Oslotunnelen Pat Cox Raymond Johansen Representantskapet Ringeriksbanen Roger Ryberg Samferdselsdepartementet Scan-Med-korridoren Scandria Alliance Sirkulær økonomi Siv Henriette Jacobsen Statens vegvesen STRING Terje Riis-Johansen Timo Nikolaisen Tonje Brenna Transport Transport- og kommunikasjonskomiteen Transportøkonomisk institutt (TØI) Tungtransport Tyskland-strategi Ungdomsmedvirkning Utdanning Utenriksdepartementet Vestfoldbanen Østersjøprogrammet Østersjøregionen Østersjørådet (CBSS) Østfoldbanen ØstsamUng

Nyhetskategorier