Velg en side

Europakafé-episode om grensekryssende transportkorridorer

av Kristian Singh-Nergård |
Først publisert 02.11.22
Stillbilde/kollasj fra videoen hvor Jon Petter Artnzen og Thomas Becker diskuterer grensekryssende korridorer. Over bildet er det et avspillingsikon.

I denne episoden av Europakafé ser vi nærmere på grensekryssende transportkorridorer, med spesielt fokus på Fehmarnbelt-forbindelsen og strekningen mellom Oslo og Gøteborg. Med oss i studio har vi administrerende direktør i det grensekryssende samarbeidet STRING, Thomas Becker.

Vi kommer også inn på rundbordskonferansen som STRING og Svinesundskomiteen arrangerte på Stortinget 25. oktober. Der ble det satt søkelys på om norsk infrastruktur kan håndtere åpningen av togtunnelen Fehmarnbelt, mellom Danmark og Tyskland i 2029. Høres denne tematikken spennende ut, så kan vi anbefale Østlandssamarbeidets konferanse om grensekryssende gods den 6. desember. Det er gratis å delta, og program og påmeldingsskjema finner du her.

Artikkelen er skrevet av

Relaterte innlegg

Stikkord

Annette Lindahl Raakil Arve Høiberg Aud Hove Baltic Sea Youth Platform Bane NOR Biogass Biogass Oslofjord Brussel BSSSC BSSSC Youth Bærekraft CBSS Circle K Norge CPMR Baltic Sea Commission Det grønne skiftet Dovrebanen Energi Energistasjoner Erasmus+ EU Europaforum Europakafé EUs mobilitetspakke Even Aleksander Hagen EØS Fagskole Fehmarnbelt Fylkesprat Fylkesveier Grønne næringstransporter Grønn omstilling Guido Beermann Gunn Marit Helgesen Hanne Tollerud Helge Orten Hurdalsplattformen Hydrogen Ingrid Elisabeth Volungholen InterCity Interreg Jarle Backer Jernbane Jernbanedirektoratet Jon Petter Arntzen Jyllandskorridoren Kari-Anne Jønnes Klimagassutslipp Klimasats Knut Arild Hareide Kollektivtrafikk Kåre Pettersen Lan Marie Nguyen Berg Mette Kalve Miljødirektoratet Miljøstiftelsen ZERO Mobilitet Nasjonal transportplan (NTP) NHO NHO Logistikk og Transport Norsk senter for sirkulær økonomi Norsk Vann Nye Veier AS Ola Elvestuen Olav Moe Olav Skinnes Ole Haabeth Oslofjorden Osloregionen Oslotunnelen Pat Cox Podkast Raymond Johansen Regionreformen Reklima Representantskapet Ringeriksbanen Roger Ryberg Samferdselsdepartementet Scan-Med-korridoren Scandria Alliance Sigrun Myrvang Sirkulær økonomi Siv Henriette Jacobsen Statens vegvesen STRING TEN-T Terje Riis-Johansen Timo Nikolaisen Tonje Brenna Transport Transport- og kommunikasjonskomiteen Tungtransport Ungdomsmedvirkning Utdanning Vestfoldbanen Østersjøprogrammet Østersjøregionen Østersjørådet Østfoldbanen ØstsamUng

Nyhetskategorier