Velg en side

Østlandssamarbeidet etter regionreformen

av Jon Petter Arntzen |
Publisert 1. februar, 2019
Satellittbilde av Europa

Østlandssamarbeidets kontaktuvalg nedsatte i juni 2018 en politisk styringsgruppe som fikk i oppgave å vurdere rollen og oppgavene til Østlandssamarbeidet etter regionreformen. Styringsgruppen har vært ledet av Anne Karin Torp Adolfsen, fylkesråd for samferdsel i Hedmark.

Styringsgruppen har i dag lagt frem sin innstilling og peker spesielt på samferdsel og næring som viktige politikkområder for Østlandssamarbeidet i årene fremover. Tilrådningen fra politisk styringsgruppe vil bli et viktig dokument i det videre arbeidet med å fastlegge strategien for Østlandssamarbeidet etter 1. januar 2020.

De relevante dokumentene i saken er vedlagt – se nedenfor

Tilrådning fra politisk styringsgruppe_final

Vedlegg QuestBack-undersøkelse fra september 2018

Vedlegg WORKSHOP ØSTANDSSAMARBEIDET 2025_sluttrapport

 Innspill fra Oslo kommune

Artikkelen er skrevet av

  • Jon Petter Arntzen

    Jon Petter er sekretariatsleder og fagansvarlig for samferdsel og infrastruktur i Østlandssamarbeidets sekretariat.

Relaterte innlegg

Stikkord

Annette Lindahl Raakil Ann Irene Sæternes Arve Høiberg Assembly of European Regions (AER) Aud Hove Aud Riseng Baltic Sea States Subregional Co-operation (BSSSC) Baltic Sea Youth Platform (BSYP) Bane NOR Biogass Biogass Oslofjord Brussel BSSSC Youth Bærekraft CICERO CO₂-utslipp CPMR Baltic Sea Commission Det grønne skiftet Det transeuropeiske transportnettverket (TEN-T) Dovrebanen Eivind Vad Petersson Energi Energistasjoner Erasmus+ EU Europakafé Even Aleksander Hagen EØS Fehmarnbelt Fylkesveier Grønne næringstransporter Grønn omstilling Guido Beermann Gunn Marit Helgesen Hydrogen Ingrid Elisabeth Volungholen InterCity Interreg Jafar Altememy Jernbane Jernbanedirektoratet Jon Petter Arntzen Jyllandskorridoren Kari-Anne Jønnes Klimagassutslipp Klimapolitikk Klimasats Knut Arild Hareide Kollektivtrafikk Kommunal- og distriktsdepartementet Kommunesektorens Organisasjon (KS) Kåre Pettersen Lan Marie Nguyen Berg Let’s Communicate Linda Carolina Ehnmark Mette Kalve Miljødirektoratet Miljøstiftelsen ZERO Mobilitet Nasjonal transportplan (NTP) NHO NHO Logistikk og Transport Nordsjøkommisjonen Norges delegasjon til EU Norsk Vann Nye Veier AS Ola Elvestuen Olav Skinnes Ole Haabeth Oslofjorden Osloregionen Oslotunnelen Pat Cox Raymond Johansen Representantskapet Ringeriksbanen Roger Ryberg Samferdselsdepartementet Scan-Med-korridoren Scandria Alliance Sirkulær økonomi Siv Henriette Jacobsen Statens vegvesen STRING Terje Riis-Johansen Timo Nikolaisen Tonje Brenna Transport Transport- og kommunikasjonskomiteen Transportøkonomisk institutt (TØI) Tungtransport Ungdomsmedvirkning Utdanning Utenriksdepartementet Vestfoldbanen Østersjøprogrammet Østersjøregionen Østersjørådet (CBSS) Østfoldbanen ØstsamUng

Nyhetskategorier