Velg en side

Roger Ryberg og Mette Kalve innstilt til verv i Østlandssamarbeidet

av Kristian Singh-Nergård |
Publisert 4. februar, 2022
Bildekollasj med Roger Ryberg og Mette Kalve.

Roger Ryberg-foto: Tom-Egil Jensen / Mette Kalve-foto: Tom Riis.

Valgkomiteen i Østlandssamarbeidet har innstilt fylkesordfører i Viken, Roger Ryberg (Ap), som ny leder for Østlandssamarbeidets Europaforum. Innstillingen oversendes representantskapet for sluttbehandling/godkjenning på deres møte 1. april.

Valgkomiteen har også innstilt hovedutvalgsleder i Vestfold og Telemark, Mette Kalve (Ap), som ny nestleder i fagpolitisk utvalg for næring og kompetanse. Innstillingen oversendes fagpolitisk utvalg for næring og kompetanse for sluttbehandling/godkjenning på deres møte 25. mars.

Østlandssamarbeidets valgkomité består av fylkesrådsleder i Viken Siv Henriette Jacobsen (Ap) (leder), fylkesordfører i Innlandet, Even Aleksander Hagen (Ap) og fylkesordfører i Vestfold og Telemark Terje Riis-Johansen (SP).

Artikkelen er skrevet av

Relaterte innlegg

Stikkord

Anette Solli Annette Lindahl Raakil Ann Irene Sæternes Arve Høiberg Assembly of European Regions (AER) Aud Hove Baltic Sea States Subregional Co-operation (BSSSC) Bane NOR Biogass Brexit BSSSC Youth Bærekraft Det grønne skiftet Det transeuropeiske transportnettverket (TEN-T) Dovrebanen Energistasjoner EU EU-kommisjonen Europaforum Europakafé EUs Østersjøstrategi (EUSBSR) Even Aleksander Hagen EØS Fagskole Fehmarnbelt Fylkesveier Godstransport Grønne næringstransporter Grønn omstilling Gunn Marit Helgesen Helge Orten Hydrogen Ingrid Schulerud InterCity Interreg Ivar Odnes Jernbane Jernbanedirektoratet Jon Petter Arntzen Jyllandskorridoren Kari-Anne Jønnes Klimagassutslipp Klimapolitikk Klimasats Kollektivtrafikk Kommunal- og distriktsdepartementet (KDD) Kommunal- og moderniseringsdepartementet (KMD) Kommunesektorens Organisasjon (KS) Kunnskapsdepartementet (KD) Kåre Pettersen Let’s Communicate Markku Markkula Mette Kalve Miljøstiftelsen ZERO Mobilitet Nasjonal transportplan (NTP) NHO Nordsjøkommisjonen Norges delegasjon til EU Norsk Vann Nye Veier AS Ola Elvestuen Olav Skinnes Ole Haabeth Oslofjorden Osloregionen Osloregionens Europakontor Oslotunnelen Pat Cox Raymond Johansen Regionreformen Representantskapet Ringeriksbanen Roger Ryberg Samferdselsdepartementet (SD) Scan-Med-korridoren Scandria Alliance Sirkulær økonomi Siv Henriette Jacobsen Statens vegvesen STRING Terje Riis-Johansen Timo Nikolaisen Tonje Brenna Transport Transport- og kommunikasjonskomiteen Transportkorridorer Transportøkonomisk institutt (TØI) Tungtransport Ungdomsmedvirkning Utdanning Utenriksdepartementet (UD) Vestfoldbanen Østersjøen Østersjøprogrammet Østersjøregionen Østersjørådet (CBSS) Østfoldbanen Østlandsutstillingen ØstsamUng

Nyhetskategorier