Velg en side

Roger Ryberg og Mette Kalve innstilt til verv i Østlandssamarbeidet

av Kristian Singh-Nergård |
Publisert 4. februar, 2022
Bildekollasj med Roger Ryberg og Mette Kalve.

Roger Ryberg-foto: Tom-Egil Jensen / Mette Kalve-foto: Tom Riis.

Valgkomiteen i Østlandssamarbeidet har innstilt fylkesordfører i Viken, Roger Ryberg (Ap), som ny leder for Østlandssamarbeidets Europaforum. Innstillingen oversendes representantskapet for sluttbehandling/godkjenning på deres møte 1. april.

Valgkomiteen har også innstilt hovedutvalgsleder i Vestfold og Telemark, Mette Kalve (Ap), som ny nestleder i fagpolitisk utvalg for næring og kompetanse. Innstillingen oversendes fagpolitisk utvalg for næring og kompetanse for sluttbehandling/godkjenning på deres møte 25. mars.

Østlandssamarbeidets valgkomité består av fylkesrådsleder i Viken Siv Henriette Jacobsen (Ap) (leder), fylkesordfører i Innlandet, Even Aleksander Hagen (Ap) og fylkesordfører i Vestfold og Telemark Terje Riis-Johansen (SP).

Artikkelen er skrevet av

Relaterte innlegg

Stikkord

Annette Lindahl Raakil Ann Irene Sæternes Arve Høiberg Assembly of European Regions (AER) Aud Hove Aud Riseng Baltic Sea States Subregional Co-operation (BSSSC) Baltic Sea Youth Platform (BSYP) Bane NOR Biogass Biogass Oslofjord Brussel BSSSC Youth Bærekraft CICERO CO₂-utslipp CPMR Baltic Sea Commission Det grønne skiftet Det transeuropeiske transportnettverket (TEN-T) Dovrebanen Eivind Vad Petersson Energi Energistasjoner Erasmus+ EU Europakafé Even Aleksander Hagen EØS Fehmarnbelt Fylkesveier Grønne næringstransporter Grønn omstilling Guido Beermann Gunn Marit Helgesen Hydrogen Ingrid Elisabeth Volungholen InterCity Interreg Jafar Altememy Jernbane Jernbanedirektoratet Jon Petter Arntzen Jyllandskorridoren Kari-Anne Jønnes Klimagassutslipp Klimapolitikk Klimasats Knut Arild Hareide Kollektivtrafikk Kommunal- og distriktsdepartementet Kommunesektorens Organisasjon (KS) Kåre Pettersen Lan Marie Nguyen Berg Let’s Communicate Linda Carolina Ehnmark Mette Kalve Miljødirektoratet Miljøstiftelsen ZERO Mobilitet Nasjonal transportplan (NTP) NHO NHO Logistikk og Transport Nordsjøkommisjonen Norges delegasjon til EU Norsk Vann Nye Veier AS Ola Elvestuen Olav Skinnes Ole Haabeth Oslofjorden Osloregionen Oslotunnelen Pat Cox Raymond Johansen Representantskapet Ringeriksbanen Roger Ryberg Samferdselsdepartementet Scan-Med-korridoren Scandria Alliance Sirkulær økonomi Siv Henriette Jacobsen Statens vegvesen STRING Terje Riis-Johansen Timo Nikolaisen Tonje Brenna Transport Transport- og kommunikasjonskomiteen Transportøkonomisk institutt (TØI) Tungtransport Ungdomsmedvirkning Utdanning Utenriksdepartementet Vestfoldbanen Østersjøprogrammet Østersjøregionen Østersjørådet (CBSS) Østfoldbanen ØstsamUng

Nyhetskategorier