Velg en side

Nyansatt rådgiver for kommunikasjon, ungdom og bærekraft

av Jon Petter Arntzen |
Først publisert 22.01.20

Østlandssamarbeidet har ansatt Lars Lund Godbolt i en to-årig engasjementsstilling som kommunikasjonsrådgiver. Godbolt vil også ha ansvar for bærekraft og ØstsamUng, Østlandssamarbeidets ungdomsnettverk. Godbolt er samfunnsviter med utdanning fra NTNU og UiO og har arbeidserfaring fra blant annet Norges delegasjon til EU og NHO. Han var også ansatt i Østlandssamarbeidet fra 2017-2019 der han arbeidet med Østlandssamarbeidets formannskap i den politiske nettverksorganisasjonen Baltic Sea States Subregional Co-operation (BSSSC). Der hadde han ansvaret for kommunikasjon og var organisasjonens rapportør på bærekraft. I tillegg var han prosjektleder for Baltic Youth Camp 2019 – en stor samling for ungdom fra hele Østersjøområdet.

– Det var stor interesse for denne jobben og mange godt kvalifiserte søkere til stillingen. Vår nye rådgiver skal bidra til at Østlandssamarbeidets sekretariat har tilstrekkelig kapasitet og kompetanse i arbeidet med å fornye og forsterke samarbeidet i landsdelen. Vi er derfor svært fornøyd med å ha fått styrket vårt sekretariat med en medarbeider som har bred erfaring og kompetanse på de aktuelle fagområdene, sier sekretariatsleder Jon Petter Arntzen.

 

 

Artikkelen er skrevet av

  • Jon Petter Arntzen

    Jon Petter er sekretariatsleder og fagansvarlig for samferdsel og infrastruktur i Østlandssamarbeidets sekretariat.

Relaterte innlegg

Stikkord

Anette Solli Arve Høiberg Baltic Sea Youth Platform Bane NOR Biogass Biogass Oslofjord Brussel BSSSC BSSSC Youth Bærekraft CargoNet CBSS Circle K Norge CPMR-Baltic Sea Commission Det grønne skiftet Dovrebanen Energistasjoner Erasmus+ EU Europaforum Europakafé EUs mobilitetspakke Even Aleksander Hagen EØS Fagskole Fehmarnbelt Fylkesprat Fylkesveier Godstransport Grønne næringstransporter Grønn omstilling Guido Beermann Gunn Marit Helgesen Hanne Tollerud Hurdalsplattformen Hydrogen Ingrid Elisabeth Volungholen Innlandet fylkeskommune InterCity Interreg Jan Carsten Gjærløw Jarle Backer Jernbane Jernbanedirektoratet Jon-Ivar Nygård Jon Petter Arntzen Jyllandskorridoren Kari-Anne Jønnes Klimagassutslipp Klimasats Kollektivtrafikk Kåre Pettersen Lan Marie Nguyen Berg Miljødirektoratet Miljøstiftelsen ZERO Mobilitet Nasjonal transportplan (NTP) NHO NHO Logistikk og Transport Norsk senter for sirkulær økonomi Norsk Vann Nullutslippskjøretøy Nye Veier AS Ola Elvestuen Olav Moe Olav Skinnes Ole Haabeth Oslofjorden Osloregionen Oslotunnelen Pat Cox Podkast Raymond Johansen Regionreformen Reklima Representantskapet Ringeriksbanen Roger Ryberg Samferdselsdepartementet Scan-Med-korridoren Scandria Alliance Sirkulær økonomi Siv Henriette Jacobsen Statens vegvesen STRING TEN-T Terje Riis-Johansen Timo Nikolaisen Tonje Brenna Transport Transport- og kommunikasjonskomiteen Ungdomsmedvirkning Ungdomsråd Utdanning Vestfoldbanen Østersjøprogrammet Østersjøregionen Østersjørådet Østfoldbanen ØstsamUng

Nyhetskategorier