Velg en side

Nyansatt rådgiver for kommunikasjon, ungdom og bærekraft

av Jon Petter Arntzen |
Publisert 22. januar, 2020
Portrettbilde av Lars Lund Godbolt

Østlandssamarbeidet har ansatt Lars Lund Godbolt i en toårig engasjementsstilling som kommunikasjonsrådgiver. Godbolt vil også ha ansvar for bærekraft og ØstsamUng, Østlandssamarbeidets ungdomsnettverk. Godbolt er samfunnsviter med utdanning fra NTNU og UiO og har arbeidserfaring fra blant annet Norges delegasjon til EU og NHO. Han var også ansatt i Østlandssamarbeidet fra 2017-2019 der han arbeidet med Østlandssamarbeidets formannskap i den politiske nettverksorganisasjonen Baltic Sea States Subregional Co-operation (BSSSC). Der hadde han ansvaret for kommunikasjon og var organisasjonens rapportør på bærekraft. I tillegg var han prosjektleder for Baltic Youth Camp 2019 – en stor samling for ungdom fra hele Østersjøområdet.

– Det var stor interesse for denne jobben og mange godt kvalifiserte søkere til stillingen. Vår nye rådgiver skal bidra til at Østlandssamarbeidets sekretariat har tilstrekkelig kapasitet og kompetanse i arbeidet med å fornye og forsterke samarbeidet i landsdelen. Vi er derfor svært fornøyd med å ha fått styrket vårt sekretariat med en medarbeider som har bred erfaring og kompetanse på de aktuelle fagområdene, sier sekretariatsleder Jon Petter Arntzen.

Artikkelen er skrevet av

  • Jon Petter Arntzen

    Jon Petter er sekretariatsleder og fagansvarlig for samferdsel og infrastruktur i Østlandssamarbeidets sekretariat.

Relaterte innlegg

Stikkord

Anette Solli Annette Lindahl Raakil Ann Irene Sæternes Arve Høiberg Assembly of European Regions (AER) Aud Hove Baltic Sea States Subregional Co-operation (BSSSC) Bane NOR Biogass Brexit BSSSC Youth Bærekraft Det grønne skiftet Det transeuropeiske transportnettverket (TEN-T) Dovrebanen Energistasjoner EU EU-kommisjonen Europaforum Europakafé EUs Østersjøstrategi (EUSBSR) Even Aleksander Hagen EØS Fagskole Fehmarnbelt Fylkesveier Godstransport Grønne næringstransporter Grønn omstilling Gunn Marit Helgesen Helge Orten Hydrogen Ingrid Schulerud InterCity Interreg Ivar Odnes Jernbane Jernbanedirektoratet Jon Petter Arntzen Jyllandskorridoren Kari-Anne Jønnes Klimagassutslipp Klimapolitikk Klimasats Kollektivtrafikk Kommunal- og distriktsdepartementet (KDD) Kommunal- og moderniseringsdepartementet (KMD) Kommunesektorens Organisasjon (KS) Kunnskapsdepartementet (KD) Kåre Pettersen Let’s Communicate Markku Markkula Mette Kalve Miljøstiftelsen ZERO Mobilitet Nasjonal transportplan (NTP) NHO Nordsjøkommisjonen Norges delegasjon til EU Norsk Vann Nye Veier AS Ola Elvestuen Olav Skinnes Ole Haabeth Oslofjorden Osloregionen Osloregionens Europakontor Oslotunnelen Pat Cox Raymond Johansen Regionreformen Representantskapet Ringeriksbanen Roger Ryberg Samferdselsdepartementet (SD) Scan-Med-korridoren Scandria Alliance Sirkulær økonomi Siv Henriette Jacobsen Statens vegvesen STRING Terje Riis-Johansen Timo Nikolaisen Tonje Brenna Transport Transport- og kommunikasjonskomiteen Transportkorridorer Transportøkonomisk institutt (TØI) Tungtransport Ungdomsmedvirkning Utdanning Utenriksdepartementet (UD) Vestfoldbanen Østersjøen Østersjøprogrammet Østersjøregionen Østersjørådet (CBSS) Østfoldbanen Østlandsutstillingen ØstsamUng

Nyhetskategorier