Velg en side

Nyansatt rådgiver for kommunikasjon, ungdom og bærekraft

av Jon Petter Arntzen |
Publisert 22. januar, 2020

Østlandssamarbeidet har ansatt Lars Lund Godbolt i en to-årig engasjementsstilling som kommunikasjonsrådgiver. Godbolt vil også ha ansvar for bærekraft og ØstsamUng, Østlandssamarbeidets ungdomsnettverk. Godbolt er samfunnsviter med utdanning fra NTNU og UiO og har arbeidserfaring fra blant annet Norges delegasjon til EU og NHO. Han var også ansatt i Østlandssamarbeidet fra 2017-2019 der han arbeidet med Østlandssamarbeidets formannskap i den politiske nettverksorganisasjonen Baltic Sea States Subregional Co-operation (BSSSC). Der hadde han ansvaret for kommunikasjon og var organisasjonens rapportør på bærekraft. I tillegg var han prosjektleder for Baltic Youth Camp 2019 – en stor samling for ungdom fra hele Østersjøområdet.

– Det var stor interesse for denne jobben og mange godt kvalifiserte søkere til stillingen. Vår nye rådgiver skal bidra til at Østlandssamarbeidets sekretariat har tilstrekkelig kapasitet og kompetanse i arbeidet med å fornye og forsterke samarbeidet i landsdelen. Vi er derfor svært fornøyd med å ha fått styrket vårt sekretariat med en medarbeider som har bred erfaring og kompetanse på de aktuelle fagområdene, sier sekretariatsleder Jon Petter Arntzen.

 

 

Artikkelen er skrevet av

  • Jon Petter Arntzen

    Jon Petter er sekretariatsleder og fagansvarlig for samferdsel og infrastruktur i Østlandssamarbeidets sekretariat.

Relaterte innlegg

Stikkord

Annette Lindahl Raakil Ann Irene Sæternes Arve Høiberg Assembly of European Regions (AER) Aud Hove Aud Riseng Baltic Sea States Subregional Co-operation (BSSSC) Baltic Sea Youth Platform (BSYP) Bane NOR Biogass Biogass Oslofjord Brussel BSSSC Youth Bærekraft CICERO CO₂-utslipp CPMR Baltic Sea Commission Det grønne skiftet Det transeuropeiske transportnettverket (TEN-T) Dovrebanen Eivind Vad Petersson Energi Energistasjoner Erasmus+ EU Europakafé Even Aleksander Hagen EØS Fehmarnbelt Fylkesveier Grønne næringstransporter Grønn omstilling Guido Beermann Gunn Marit Helgesen Hydrogen Ingrid Elisabeth Volungholen InterCity Interreg Jafar Altememy Jernbane Jernbanedirektoratet Jon Petter Arntzen Jyllandskorridoren Kari-Anne Jønnes Klimagassutslipp Klimapolitikk Klimasats Knut Arild Hareide Kollektivtrafikk Kommunal- og distriktsdepartementet Kommunesektorens Organisasjon (KS) Kåre Pettersen Lan Marie Nguyen Berg Let’s Communicate Linda Carolina Ehnmark Mette Kalve Miljødirektoratet Miljøstiftelsen ZERO Mobilitet Nasjonal transportplan (NTP) NHO NHO Logistikk og Transport Nordsjøkommisjonen Norges delegasjon til EU Norsk Vann Nye Veier AS Ola Elvestuen Olav Skinnes Ole Haabeth Oslofjorden Osloregionen Oslotunnelen Pat Cox Raymond Johansen Representantskapet Ringeriksbanen Roger Ryberg Samferdselsdepartementet Scan-Med-korridoren Scandria Alliance Sirkulær økonomi Siv Henriette Jacobsen Statens vegvesen STRING Terje Riis-Johansen Timo Nikolaisen Tonje Brenna Transport Transport- og kommunikasjonskomiteen Transportøkonomisk institutt (TØI) Tungtransport Ungdomsmedvirkning Utdanning Utenriksdepartementet Vestfoldbanen Østersjøprogrammet Østersjøregionen Østersjørådet (CBSS) Østfoldbanen ØstsamUng

Nyhetskategorier