Velg en side

Ny koordinator ansatt

av Jon Petter Arntzen |
Publisert 12. februar, 2019
Portrettbilde av Morten Stemre

Østlandssamarbeidet har ansatt Morten Stemre (30) i en engasjementstilling som koordinator for Østlandssamarbeidets arbeid innenfor politikkområdene næring/verdiskaping og kompetanse. Stemre kommer fra en rådgiverstilling i NORA (Nordisk Atlanterhavssamarbeid) på Færøyene og vil ha sin første ordinære arbeidsdag for Østlandssamarbeidet mandag 11. mars. Stemre får ansvar for å koordinere Østlandssamarbeidet sitt arbeid innenfor politikkområdene næring/verdiskaping og kompetanse. I tillegg skal han skal følge opp fagpolitisk utvalg og de ulike faggruppene som Østlandssamarbeidet har innenfor kompetanseområdet.

– Vi ser frem til å få med Morten Stemre på laget. Med sin utdanningsbakgrunn i statsvitenskap og hans erfaring fra NORA vil han tilføre Østlandssamarbeidet viktig kompetanse og erfaring, sier sekretariatsleder Jon Petter Arntzen.

Artikkelen er skrevet av

  • Jon Petter Arntzen

    Jon Petter er sekretariatsleder og fagansvarlig for samferdsel og infrastruktur i Østlandssamarbeidets sekretariat.

Relaterte innlegg

Stikkord

Annette Lindahl Raakil Ann Irene Sæternes Arve Høiberg Assembly of European Regions (AER) Aud Hove Aud Riseng Baltic Sea States Subregional Co-operation (BSSSC) Baltic Sea Youth Platform (BSYP) Bane NOR Biogass Biogass Oslofjord Brussel BSSSC Youth Bærekraft CO₂-utslipp CPMR Baltic Sea Commission Det grønne skiftet Det transeuropeiske transportnettverket (TEN-T) Dovrebanen Eivind Vad Petersson Energi Energistasjoner Erasmus+ EU Europaforum Europakafé Even Aleksander Hagen EØS Fehmarnbelt Fylkesveier Grønne næringstransporter Grønn omstilling Guido Beermann Gunn Marit Helgesen Hydrogen Ingrid Elisabeth Volungholen InterCity Interreg Jafar Altememy Jernbane Jernbanedirektoratet Jon Petter Arntzen Jyllandskorridoren Kari-Anne Jønnes Klimagassutslipp Klimapolitikk Klimasats Knut Arild Hareide Kollektivtrafikk Kommunal- og distriktsdepartementet Kommunesektorens Organisasjon (KS) Kåre Pettersen Let’s Communicate Linda Carolina Ehnmark Mette Kalve Miljødirektoratet Miljøstiftelsen ZERO Mobilitet Nasjonal transportplan (NTP) NHO NHO Logistikk og Transport Norges delegasjon til EU Norsk Vann Nye Veier AS Ola Elvestuen Olav Skinnes Ole Haabeth Oslofjorden Osloregionen Osloregionens Europakontor Oslotunnelen Pat Cox Raymond Johansen Representantskapet Ringeriksbanen Roger Ryberg Samferdselsdepartementet Scan-Med-korridoren Scandria Alliance Sirkulær økonomi Siv Henriette Jacobsen Statens vegvesen STRING Terje Riis-Johansen Timo Nikolaisen Tonje Brenna Transport Transport- og kommunikasjonskomiteen Transportøkonomisk institutt (TØI) Tungtransport Tyskland-strategi Ungdomsmedvirkning Utdanning Utenriksdepartementet Vestfoldbanen Østersjøprogrammet Østersjøregionen Østersjørådet (CBSS) Østfoldbanen ØstsamUng

Nyhetskategorier