Velg en side

Ny koordinator ansatt

av Jon Petter Arntzen |
Først publisert 12.02.19
Portrettbilde av Morten Stemre

Østlandssamarbeidet har ansatt Morten Stemre (30) i en engasjementstilling som koordinator for Østlandssamarbeidets arbeid innenfor politikkområdene næring/verdiskaping og kompetanse. Stemre kommer fra en rådgiverstilling i NORA (Nordisk Atlanterhavssamarbeid) på Færøyene og vil ha sin første ordinære arbeidsdag for Østlandssamarbeidet mandag 11. mars. Stemre får ansvar for å koordinere Østlandssamarbeidet sitt arbeid innenfor politikkområdene næring/verdiskaping og kompetanse. I tillegg skal han skal følge opp fagpolitisk utvalg og de ulike faggruppene som Østlandssamarbeidet har innenfor kompetanseområdet.

– Vi ser frem til å få med Morten Stemre på laget. Med sin utdanningsbakgrunn i statsvitenskap og hans erfaring fra NORA vil han tilføre Østlandssamarbeidet viktig kompetanse og erfaring, sier sekretariatsleder Jon Petter Arntzen.

Artikkelen er skrevet av

  • Jon Petter Arntzen

    Jon Petter er sekretariatsleder og fagansvarlig for samferdsel og infrastruktur i Østlandssamarbeidets sekretariat.

Relaterte innlegg

Stikkord

Anette Solli Arve Høiberg Baltic Sea Youth Platform Bane NOR Biogass Biogass Oslofjord Brussel BSSSC BSSSC Youth Bærekraft CargoNet CBSS Circle K Norge CPMR-Baltic Sea Commission Det grønne skiftet Dovrebanen Energistasjoner Erasmus+ EU Europaforum Europakafé EUs mobilitetspakke Even Aleksander Hagen EØS Fagskole Fehmarnbelt Fylkesprat Fylkesveier Godstransport Grønne næringstransporter Grønn omstilling Guido Beermann Gunn Marit Helgesen Hanne Tollerud Hurdalsplattformen Hydrogen Ingrid Elisabeth Volungholen Innlandet fylkeskommune InterCity Interreg Jan Carsten Gjærløw Jarle Backer Jernbane Jernbanedirektoratet Jon-Ivar Nygård Jon Petter Arntzen Jyllandskorridoren Kari-Anne Jønnes Klimagassutslipp Klimasats Kollektivtrafikk Kåre Pettersen Lan Marie Nguyen Berg Miljødirektoratet Miljøstiftelsen ZERO Mobilitet Nasjonal transportplan (NTP) NHO NHO Logistikk og Transport Norsk senter for sirkulær økonomi Norsk Vann Nullutslippskjøretøy Nye Veier AS Ola Elvestuen Olav Moe Olav Skinnes Ole Haabeth Oslofjorden Osloregionen Oslotunnelen Pat Cox Podkast Raymond Johansen Regionreformen Reklima Representantskapet Ringeriksbanen Roger Ryberg Samferdselsdepartementet Scan-Med-korridoren Scandria Alliance Sirkulær økonomi Siv Henriette Jacobsen Statens vegvesen STRING TEN-T Terje Riis-Johansen Timo Nikolaisen Tonje Brenna Transport Transport- og kommunikasjonskomiteen Ungdomsmedvirkning Ungdomsråd Utdanning Vestfoldbanen Østersjøprogrammet Østersjøregionen Østersjørådet Østfoldbanen ØstsamUng

Nyhetskategorier