Velg en side

Østlandsutstillingen 2017 vises nå i Buskerud

av Jon Petter Arntzen |
Publisert 6. juni, 2017

Landsdelsutstillingen for samtidskunst, Østlandsutstillingen, vises nå i Buskerud kunstsenter, etter å ha blitt åpnet tidligere i år i Kunstbanken, Hamar, med visning der 11.03. – 07.05. Den skal senere til til Østfold kunstsenter, Fredrikstad 09.09. – 22.10.2017. I Drammen vises den til 18.06.

424 kunstnere søkte om å få med 1047 verk – 45 verk ble antatt

Begrensninger med hensyn til økonomi og lokaler gir juryen utfordringer og kunstnere et «nåløye» å komme igjennom. 45 verk av 25 kunstnere ble antatt, men alt kan ikke vises alle steder på grunn av lokalene. Østlandsutstillingen er en vandreutstilling og vises vanligvis i tre fylker hvert år. Den er kunstnerstyrt og finansieres via Østlandssamarbeidet av Oslo kommune og fylkeskommunene Akershus, Buskerud, Hedmark, Oppland, Vestfold og Østfold.

Artikkelen er skrevet av

  • Jon Petter Arntzen

    Jon Petter er sekretariatsleder og fagansvarlig for samferdsel og infrastruktur i Østlandssamarbeidets sekretariat.

Relaterte innlegg

Stikkord

Anette Solli Annette Lindahl Raakil Ann Irene Sæternes Arve Høiberg Assembly of European Regions (AER) Aud Hove Baltic Sea States Subregional Co-operation (BSSSC) Bane NOR Biogass Brussel BSSSC Youth Bærekraft Det grønne skiftet Det transeuropeiske transportnettverket (TEN-T) Dovrebanen Energistasjoner EU EU-kommisjonen Europaforum Europakafé EUs Østersjøstrategi (EUSBSR) Even Aleksander Hagen EØS Fagskole Fehmarnbelt Fylkesveier Godstransport Grønne næringstransporter Grønn omstilling Gunn Marit Helgesen Helge Orten Hydrogen Ingrid Schulerud InterCity Interreg Ivar Odnes Jernbane Jernbanedirektoratet Jon Petter Arntzen Jyllandskorridoren Kari-Anne Jønnes Klimagassutslipp Klimapolitikk Klimasats Kollektivtrafikk Kommunal- og distriktsdepartementet Kommunal- og moderniseringsdepartementet Kommunesektorens Organisasjon (KS) Kåre Pettersen Let’s Communicate Markku Markkula Miljødirektoratet Miljøstiftelsen ZERO Mobilitet Nasjonal transportplan (NTP) NHO Nordsjøkommisjonen Norges delegasjon til EU Norsk Vann Nye Veier AS Ola Elvestuen Olav Skinnes Ole Haabeth Oslofjorden Osloregionen Osloregionens Europakontor Oslotunnelen Pat Cox Raymond Johansen Representantskapet Ringeriksbanen Roger Ryberg Rune Hogsnes Samferdselsdepartementet Scan-Med-korridoren Scandria Alliance Sirkulær økonomi Siv Henriette Jacobsen Sonja Steen Statens vegvesen STRING Terje Riis-Johansen Tonje Brenna Transport Transport- og kommunikasjonskomiteen Transportkorridorer Transportøkonomisk institutt (TØI) Tungtransport Tyskland-strategi Ungdomsmedvirkning Utdanning Utenriksdepartementet Vestfoldbanen Østersjøen Østersjøprogrammet Østersjøregionen Østersjørådet (CBSS) Østfoldbanen Østlandsutstillingen ØstsamUng

Nyhetskategorier