Velg en side

Seminar om ny yrkesfagstruktur

av Jon Petter Arntzen |
Først publisert 03.04.17
Seminar om yrkesfagstruktur 29. mars 2017

Seminar om yrkesfagstruktur 29. mars 2017

Østlandssamarbeidets fag- og yrkesopplæringsgruppe arrangerte 29.03.2017 seminar om ny yrkesfagstruktur. Avd.direktør Sture Berge Helgesen, KD  orienterte om arbeidet som munner ut i høringssak,  som kommer fra Kunnskapsdepartementet 02.05.2017. Høringssaken vil berøre både elevenes valg, arbeidslivets behov for kompetanse og fylkeskommunenes videregående skoler og økonomi. Flere fylkeskommuner utenfor Østlandet ønsket å bli invitert til seminaret, og i alt var representanter fra 17 fylkeskommuner og KS tilstede. Seminardagen er et ledd i forberedelser til politisk sak i fylkeskommunene og KS.  møtereferat yrkesfagstruktur 2017-03-29

Artikkelen er skrevet av

  • Jon Petter Arntzen

    Jon Petter er sekretariatsleder og fagansvarlig for samferdsel og infrastruktur i Østlandssamarbeidets sekretariat.

Relaterte innlegg

Stikkord

Anette Solli Arve Høiberg Baltic Sea Youth Platform Bane NOR Biogass Biogass Oslofjord Brussel BSSSC BSSSC Youth Bærekraft CargoNet CBSS Circle K Norge CPMR-Baltic Sea Commission Det grønne skiftet Dovrebanen Energistasjoner Erasmus+ EU Europaforum Europakafé EUs mobilitetspakke Even Aleksander Hagen EØS Fagskole Fehmarnbelt Fylkesprat Fylkesveier Godstransport Grønne næringstransporter Grønn omstilling Guido Beermann Gunn Marit Helgesen Hanne Tollerud Hurdalsplattformen Hydrogen Ingrid Elisabeth Volungholen Innlandet fylkeskommune InterCity Interreg Jan Carsten Gjærløw Jarle Backer Jernbane Jernbanedirektoratet Jon-Ivar Nygård Jon Petter Arntzen Jyllandskorridoren Kari-Anne Jønnes Klimagassutslipp Klimasats Kollektivtrafikk Kåre Pettersen Lan Marie Nguyen Berg Miljødirektoratet Miljøstiftelsen ZERO Mobilitet Nasjonal transportplan (NTP) NHO NHO Logistikk og Transport Norsk senter for sirkulær økonomi Norsk Vann Nullutslippskjøretøy Nye Veier AS Ola Elvestuen Olav Moe Olav Skinnes Ole Haabeth Oslofjorden Osloregionen Oslotunnelen Pat Cox Podkast Raymond Johansen Regionreformen Reklima Representantskapet Ringeriksbanen Roger Ryberg Samferdselsdepartementet Scan-Med-korridoren Scandria Alliance Sirkulær økonomi Siv Henriette Jacobsen Statens vegvesen STRING TEN-T Terje Riis-Johansen Timo Nikolaisen Tonje Brenna Transport Transport- og kommunikasjonskomiteen Ungdomsmedvirkning Ungdomsråd Utdanning Vestfoldbanen Østersjøprogrammet Østersjøregionen Østersjørådet Østfoldbanen ØstsamUng

Nyhetskategorier