Velg en side

Deler av Stereo Not Mono utstillingen vist i Berlin

av Jon Petter Arntzen |
Først publisert 15.11.14
Personer som deltar på fellesutstillingen “Stereo Not Mono”

Internasjonalt fagpolitisk utvalg deltok under sitt Berlinbesøk på åpningen av deler av fellesutstillingen “Stereo Not Mono” i samarbeidet med Schleswig-Holstein. Utstillingen vises i Schleswig-Holsteins repesentasjon i Berlin og består av verker fra 6 kunstnere – tre fra Østlandet og tre fra Schleswig-Holstein. Kunstnerne informerte selv om bakgrunn for sine uttrykk og om samarbeidet dem i mellom.

Ivar Odnes talte under åpningen av Stereo Not Mono i Berlin. Hele utstillingen har tidligere vært vist i Moss (Galleri F15) og i Brunsbüttel, Schleswig-Holstein. Stereo Not Mono er et samarbeid mellom Østlandsutstillingen og Landesschau og et fyrtårnprosjekt i samarbeidet mellom fylkeskommunene i Østlandssamarbeidet og Schleswig-Holstein i 2012/2013. Leder for Europaavdelingen, Thorsten Augustin, var vertskap på vegne av Schleswig-Holstein.

Tale Ivar Odnes – 150413

Artikkelen er skrevet av

  • Jon Petter Arntzen

    Jon Petter er sekretariatsleder og fagansvarlig for samferdsel og infrastruktur i Østlandssamarbeidets sekretariat.

Relaterte innlegg

Stikkord

Anette Solli Arve Høiberg Baltic Sea Youth Platform Bane NOR Biogass Biogass Oslofjord Brussel BSSSC BSSSC Youth Bærekraft CargoNet CBSS Circle K Norge CPMR-Baltic Sea Commission Det grønne skiftet Dovrebanen Energistasjoner Erasmus+ EU Europaforum Europakafé EUs mobilitetspakke Even Aleksander Hagen EØS Fagskole Fehmarnbelt Fylkesprat Fylkesveier Godstransport Grønne næringstransporter Grønn omstilling Guido Beermann Gunn Marit Helgesen Hanne Tollerud Hurdalsplattformen Hydrogen Ingrid Elisabeth Volungholen Innlandet fylkeskommune InterCity Interreg Jan Carsten Gjærløw Jarle Backer Jernbane Jernbanedirektoratet Jon-Ivar Nygård Jon Petter Arntzen Jyllandskorridoren Kari-Anne Jønnes Klimagassutslipp Klimasats Kollektivtrafikk Kåre Pettersen Lan Marie Nguyen Berg Miljødirektoratet Miljøstiftelsen ZERO Mobilitet Nasjonal transportplan (NTP) NHO NHO Logistikk og Transport Norsk senter for sirkulær økonomi Norsk Vann Nullutslippskjøretøy Nye Veier AS Ola Elvestuen Olav Moe Olav Skinnes Ole Haabeth Oslofjorden Osloregionen Oslotunnelen Pat Cox Podkast Raymond Johansen Regionreformen Reklima Representantskapet Ringeriksbanen Roger Ryberg Samferdselsdepartementet Scan-Med-korridoren Scandria Alliance Sirkulær økonomi Siv Henriette Jacobsen Statens vegvesen STRING TEN-T Terje Riis-Johansen Timo Nikolaisen Tonje Brenna Transport Transport- og kommunikasjonskomiteen Ungdomsmedvirkning Ungdomsråd Utdanning Vestfoldbanen Østersjøprogrammet Østersjøregionen Østersjørådet Østfoldbanen ØstsamUng

Nyhetskategorier