Velg en side

Deler av Stereo Not Mono utstillingen vist i Berlin

av Jon Petter Arntzen |
Publisert 15. november, 2014
Personer som deltar på fellesutstillingen “Stereo Not Mono”

Internasjonalt fagpolitisk utvalg deltok under sitt Berlinbesøk på åpningen av deler av fellesutstillingen «Stereo Not Mono» i samarbeidet med Schleswig-Holstein. Utstillingen vises i Schleswig-Holsteins repesentasjon i Berlin og består av verker fra 6 kunstnere – tre fra Østlandet og tre fra Schleswig-Holstein. Kunstnerne informerte selv om bakgrunn for sine uttrykk og om samarbeidet dem i mellom.

Ivar Odnes talte under åpningen av Stereo Not Mono i Berlin. Hele utstillingen har tidligere vært vist i Moss (Galleri F15) og i Brunsbüttel, Schleswig-Holstein. Stereo Not Mono er et samarbeid mellom Østlandsutstillingen og Landesschau og et fyrtårnprosjekt i samarbeidet mellom fylkeskommunene i Østlandssamarbeidet og Schleswig-Holstein i 2012/2013. Leder for Europaavdelingen, Thorsten Augustin, var vertskap på vegne av Schleswig-Holstein.

Tale Ivar Odnes – 150413

Artikkelen er skrevet av

  • Jon Petter Arntzen

    Jon Petter er sekretariatsleder og fagansvarlig for samferdsel og infrastruktur i Østlandssamarbeidets sekretariat.

Relaterte innlegg

Stikkord

Annette Lindahl Raakil Ann Irene Sæternes Arve Høiberg Assembly of European Regions (AER) Aud Hove Aud Riseng Baltic Sea States Subregional Co-operation (BSSSC) Baltic Sea Youth Platform (BSYP) Bane NOR Biogass Biogass Oslofjord Brussel BSSSC Youth Bærekraft CICERO CO₂-utslipp CPMR Baltic Sea Commission Det grønne skiftet Det transeuropeiske transportnettverket (TEN-T) Dovrebanen Eivind Vad Petersson Energi Energistasjoner Erasmus+ EU Europakafé Even Aleksander Hagen EØS Fehmarnbelt Fylkesveier Grønne næringstransporter Grønn omstilling Guido Beermann Gunn Marit Helgesen Hydrogen Ingrid Elisabeth Volungholen InterCity Interreg Jafar Altememy Jernbane Jernbanedirektoratet Jon Petter Arntzen Jyllandskorridoren Kari-Anne Jønnes Klimagassutslipp Klimapolitikk Klimasats Knut Arild Hareide Kollektivtrafikk Kommunal- og distriktsdepartementet Kommunesektorens Organisasjon (KS) Kåre Pettersen Lan Marie Nguyen Berg Let’s Communicate Linda Carolina Ehnmark Mette Kalve Miljødirektoratet Miljøstiftelsen ZERO Mobilitet Nasjonal transportplan (NTP) NHO NHO Logistikk og Transport Nordsjøkommisjonen Norges delegasjon til EU Norsk Vann Nye Veier AS Ola Elvestuen Olav Skinnes Ole Haabeth Oslofjorden Osloregionen Oslotunnelen Pat Cox Raymond Johansen Representantskapet Ringeriksbanen Roger Ryberg Samferdselsdepartementet Scan-Med-korridoren Scandria Alliance Sirkulær økonomi Siv Henriette Jacobsen Statens vegvesen STRING Terje Riis-Johansen Timo Nikolaisen Tonje Brenna Transport Transport- og kommunikasjonskomiteen Transportøkonomisk institutt (TØI) Tungtransport Ungdomsmedvirkning Utdanning Utenriksdepartementet Vestfoldbanen Østersjøprogrammet Østersjøregionen Østersjørådet (CBSS) Østfoldbanen ØstsamUng

Nyhetskategorier