Velg en side

Østlandssamarbeidet inviterer til webinar om NTP 2022-2033

av Jon Petter Arntzen |
Først publisert 03.04.20
Tog på jernbaneskinner, uskarpt

Østlandssamarbeidet arrangerer et felles webinar torsdag 16. april med Nasjonal transportplan som tema. Seminaret er åpent for alle. Ved å bruke denne digitale plattformen kan vi alle kan bidra i dugnaden for å begrense spredningen av koronaviruset.

Avinor AS, Jernbanedirektoratet, Kystverket, Nye Veier AS og Statens vegvesen har på oppdrag fra Samferdselsdepartementet nå lagt frem sine prioriteringer av ressursbruk for neste NTP-periode 2022-2033. På webinaret vil Statens Vegvesen og Jernbanedirektoratet presentere sine rapporter med fokus på Østlandet. I tillegg vil Samferdselsdepartementet gi en oppdatering om den videre NTP-prosess. Høringsfrist for innspill til departementet er satt til 1. juli 2020.

 Praktisk informasjon

 • Tidspunkt: Torsdag 16. april kl. 10:00-11:30
 • Webinaret gjennomføres som et Teams-møte. Du kommer inn på møtet vi lenken øverst og kan delta på webinaret gjennom nettleseren selv om du ikke har installert Teams på din egen PC. Vi ber om at alle som ikke skal holde innlegg skrur av mikrofon og kamera når de logger på. Ring Morten Stemre på 474 81795 dersom du trenger hjelp med å koble deg opp.
 • Politikere og administrativt ansatte på samferdselsområdet i fylkeskommunene er invitert til webinaret. Arrangementet er imidlertid åpent, og alle som har tilgang til lenken ovenfor kan følge webinaret.

 Program

 • Kort innledning v/ Jon Petter Arntzen, sekretariatsleder Østlandssamarbeidet.
 • Orientering om den videre NTP-prosess v/Jan-Fredrik Lund, prosjektleder NTP i Samferdselsdepartementet.
 • Prioriteringer NTP 2022-33 v/ Turid Stubø Johnsen, Transport og samferdselsdivisjonen i Statens vegvesen.
 • Prioriteringer NTP 2022-33 v/ Benedicte Bruun-Lie,  Jernbanedirektoratet.
 • Kort oppsummering.

Bakgrunnsinformasjon

For nærmere bakgrunnsinformasjon se: NTP 2022-2033 (ekstern lenke)

Artikkelen er skrevet av

 • Jon Petter Arntzen

  Jon Petter er sekretariatsleder og fagansvarlig for samferdsel og infrastruktur i Østlandssamarbeidets sekretariat.

Relaterte innlegg

Stikkord

Anette Solli Arve Høiberg Baltic Sea Youth Platform Bane NOR Biogass Biogass Oslofjord Brussel BSSSC BSSSC Youth Bærekraft CargoNet CBSS Circle K Norge CPMR-Baltic Sea Commission Det grønne skiftet Dovrebanen Energistasjoner Erasmus+ EU Europaforum Europakafé EUs mobilitetspakke Even Aleksander Hagen EØS Fagskole Fehmarnbelt Fylkesprat Fylkesveier Godstransport Grønne næringstransporter Grønn omstilling Guido Beermann Gunn Marit Helgesen Hanne Tollerud Hurdalsplattformen Hydrogen Ingrid Elisabeth Volungholen Innlandet fylkeskommune InterCity Interreg Jan Carsten Gjærløw Jarle Backer Jernbane Jernbanedirektoratet Jon-Ivar Nygård Jon Petter Arntzen Jyllandskorridoren Kari-Anne Jønnes Klimagassutslipp Klimasats Kollektivtrafikk Kåre Pettersen Lan Marie Nguyen Berg Miljødirektoratet Miljøstiftelsen ZERO Mobilitet Nasjonal transportplan (NTP) NHO NHO Logistikk og Transport Norsk senter for sirkulær økonomi Norsk Vann Nullutslippskjøretøy Nye Veier AS Ola Elvestuen Olav Moe Olav Skinnes Ole Haabeth Oslofjorden Osloregionen Oslotunnelen Pat Cox Podkast Raymond Johansen Regionreformen Reklima Representantskapet Ringeriksbanen Roger Ryberg Samferdselsdepartementet Scan-Med-korridoren Scandria Alliance Sirkulær økonomi Siv Henriette Jacobsen Statens vegvesen STRING TEN-T Terje Riis-Johansen Timo Nikolaisen Tonje Brenna Transport Transport- og kommunikasjonskomiteen Ungdomsmedvirkning Ungdomsråd Utdanning Vestfoldbanen Østersjøprogrammet Østersjøregionen Østersjørådet Østfoldbanen ØstsamUng

Nyhetskategorier