Velg en side

Nytt møte i kontaktutvalget 10. mars

av Jon Petter Arntzen |
Publisert 8. mars, 2017
Roger Ryberg med fylkesordførerkjede

Kontaktutvalget har fredag 10. mars sitt første møte i 2017 med Roger Ryberg som møteleder. En rekke spennende saker skal denne gangen drøftes. Miljøsertifisering av videregående skoler, nasjonal transportplan og utbygging av Intercity, høringsuttalelse om fagskolemeldinga, orientering fra det første styremøtet i BSSSC og godkjenning av årsrapporten for 2016 er bare noen av sakene som står på dagsorden. Lunsjen inntas i de nye kontorlokalene til Østlandssamarbeidet. Fylkesvaraordfører Lars Salvesen vil på vegne av Akershus Fylkeskommune ønske resten av kontaktutvalget velkommen til den nye samlokaliseringen der også Osloregionens Europakontor, Osloregionen og Akershus Kollektivterminaler holder til. Interessert ? Sakspapirene finner du her:

2017-03-10 Sakskart KU-møte

2017-03-10 Sakskart II

Artikkelen er skrevet av

  • Jon Petter Arntzen

    Jon Petter er sekretariatsleder og fagansvarlig for samferdsel og infrastruktur i Østlandssamarbeidets sekretariat.

Relaterte innlegg

Stikkord

Annette Lindahl Raakil Ann Irene Sæternes Arve Høiberg Assembly of European Regions (AER) Aud Hove Aud Riseng Baltic Sea States Subregional Co-operation (BSSSC) Baltic Sea Youth Platform (BSYP) Bane NOR Biogass Biogass Oslofjord Brussel BSSSC Youth Bærekraft CO₂-utslipp CPMR Baltic Sea Commission Det grønne skiftet Det transeuropeiske transportnettverket (TEN-T) Dovrebanen Eivind Vad Petersson Energi Energistasjoner Erasmus+ EU Europaforum Europakafé Even Aleksander Hagen EØS Fehmarnbelt Fylkesveier Grønne næringstransporter Grønn omstilling Guido Beermann Gunn Marit Helgesen Hydrogen Ingrid Elisabeth Volungholen InterCity Interreg Jafar Altememy Jernbane Jernbanedirektoratet Jon Petter Arntzen Jyllandskorridoren Kari-Anne Jønnes Klimagassutslipp Klimapolitikk Klimasats Knut Arild Hareide Kollektivtrafikk Kommunal- og distriktsdepartementet Kommunesektorens Organisasjon (KS) Kåre Pettersen Let’s Communicate Linda Carolina Ehnmark Mette Kalve Miljødirektoratet Miljøstiftelsen ZERO Mobilitet Nasjonal transportplan (NTP) NHO NHO Logistikk og Transport Norges delegasjon til EU Norsk Vann Nye Veier AS Ola Elvestuen Olav Skinnes Ole Haabeth Oslofjorden Osloregionen Osloregionens Europakontor Oslotunnelen Pat Cox Raymond Johansen Representantskapet Ringeriksbanen Roger Ryberg Samferdselsdepartementet Scan-Med-korridoren Scandria Alliance Sirkulær økonomi Siv Henriette Jacobsen Statens vegvesen STRING Terje Riis-Johansen Timo Nikolaisen Tonje Brenna Transport Transport- og kommunikasjonskomiteen Transportøkonomisk institutt (TØI) Tungtransport Tyskland-strategi Ungdomsmedvirkning Utdanning Utenriksdepartementet Vestfoldbanen Østersjøprogrammet Østersjøregionen Østersjørådet (CBSS) Østfoldbanen ØstsamUng

Nyhetskategorier