Velg en side

Nytt møte i kontaktutvalget 10. mars

av Jon Petter Arntzen |
Først publisert 08.03.17
Roger Ryberg med fylkesordførerkjede

Kontaktutvalget har fredag 10. mars sitt første møte i 2017 med Roger Ryberg som møteleder. En rekke spennende saker skal denne gangen drøftes. Miljøsertifisering av videregående skoler, nasjonal transportplan og utbygging av Intercity, høringsuttalelse om fagskolemeldinga, orientering fra det første styremøtet i BSSSC og godkjenning av årsrapporten for 2016 er bare noen av sakene som står på dagsorden. Lunsjen inntas i de nye kontorlokalene til Østlandssamarbeidet. Fylkesvaraordfører Lars Salvesen vil på vegne av Akershus Fylkeskommune ønske resten av kontaktutvalget velkommen til den nye samlokaliseringen der også Osloregionens Europakontor, Osloregionen og Akershus Kollektivterminaler holder til. Interessert ? Sakspapirene finner du her:

2017-03-10 Sakskart KU-møte

2017-03-10 Sakskart II

Artikkelen er skrevet av

  • Jon Petter Arntzen

    Jon Petter er sekretariatsleder og fagansvarlig for samferdsel og infrastruktur i Østlandssamarbeidets sekretariat.

Relaterte innlegg

Stikkord

Anette Solli Arve Høiberg Baltic Sea Youth Platform Bane NOR Biogass Biogass Oslofjord Brussel BSSSC BSSSC Youth Bærekraft CargoNet CBSS Circle K Norge CPMR-Baltic Sea Commission Det grønne skiftet Dovrebanen Energistasjoner Erasmus+ EU Europaforum Europakafé EUs mobilitetspakke Even Aleksander Hagen EØS Fagskole Fehmarnbelt Fylkesprat Fylkesveier Godstransport Grønne næringstransporter Grønn omstilling Guido Beermann Gunn Marit Helgesen Hanne Tollerud Hurdalsplattformen Hydrogen Ingrid Elisabeth Volungholen Innlandet fylkeskommune InterCity Interreg Jan Carsten Gjærløw Jarle Backer Jernbane Jernbanedirektoratet Jon-Ivar Nygård Jon Petter Arntzen Jyllandskorridoren Kari-Anne Jønnes Klimagassutslipp Klimasats Kollektivtrafikk Kåre Pettersen Lan Marie Nguyen Berg Miljødirektoratet Miljøstiftelsen ZERO Mobilitet Nasjonal transportplan (NTP) NHO NHO Logistikk og Transport Norsk senter for sirkulær økonomi Norsk Vann Nullutslippskjøretøy Nye Veier AS Ola Elvestuen Olav Moe Olav Skinnes Ole Haabeth Oslofjorden Osloregionen Oslotunnelen Pat Cox Podkast Raymond Johansen Regionreformen Reklima Representantskapet Ringeriksbanen Roger Ryberg Samferdselsdepartementet Scan-Med-korridoren Scandria Alliance Sirkulær økonomi Siv Henriette Jacobsen Statens vegvesen STRING TEN-T Terje Riis-Johansen Timo Nikolaisen Tonje Brenna Transport Transport- og kommunikasjonskomiteen Ungdomsmedvirkning Ungdomsråd Utdanning Vestfoldbanen Østersjøprogrammet Østersjøregionen Østersjørådet Østfoldbanen ØstsamUng

Nyhetskategorier