Velg en side

Fylkesordfører i Hedmark, Dag Rønning, valgt som president for komite 3 i AER

av Jon Petter Arntzen |
Først publisert 30.06.17
Statsparlamentet Nedre Østerrike

På generalforsamlingen i Assembly of European Regions (AER) i Saint Pölten i Østerrike 31. mai ble fylkesordfører i Hedmark og medlem i internasjonalt fagpoltisk utvalg valgt til president i komite 3 med ansvar for utdanning, kultur og ungdom. Han tok over vervet fra fylkesordfører Sonja Steen i Nordland. Steen går nå inn som en av to  norske medlemmer i AERs byrå, mens Rønning blir en del av Executive Board i AER. Generalforsamlingen valgte samtidig ny president fra regionen Västre Götaland i Sverige – Magnus Berntsson – samt medlemmer til et nytt og utvidet Executive Board.

AER elects a new Executive Board

På Byråmøte den 1. juni vedtok AER et possisjonspapir rettet inn mot EUs regionalpolitikk post 2020.

AER_Position_Future_CohesionPolicy

Artikkelen er skrevet av

  • Jon Petter Arntzen

    Jon Petter er sekretariatsleder og fagansvarlig for samferdsel og infrastruktur i Østlandssamarbeidets sekretariat.

Relaterte innlegg

Stikkord

Anette Solli Arve Høiberg Baltic Sea Youth Platform Bane NOR Biogass Biogass Oslofjord Brussel BSSSC BSSSC Youth Bærekraft CargoNet CBSS Circle K Norge CPMR-Baltic Sea Commission Det grønne skiftet Dovrebanen Energistasjoner Erasmus+ EU Europaforum Europakafé EUs mobilitetspakke Even Aleksander Hagen EØS Fagskole Fehmarnbelt Fylkesprat Fylkesveier Godstransport Grønne næringstransporter Grønn omstilling Guido Beermann Gunn Marit Helgesen Hanne Tollerud Hurdalsplattformen Hydrogen Ingrid Elisabeth Volungholen Innlandet fylkeskommune InterCity Interreg Jan Carsten Gjærløw Jarle Backer Jernbane Jernbanedirektoratet Jon-Ivar Nygård Jon Petter Arntzen Jyllandskorridoren Kari-Anne Jønnes Klimagassutslipp Klimasats Kollektivtrafikk Kåre Pettersen Lan Marie Nguyen Berg Miljødirektoratet Miljøstiftelsen ZERO Mobilitet Nasjonal transportplan (NTP) NHO NHO Logistikk og Transport Norsk senter for sirkulær økonomi Norsk Vann Nullutslippskjøretøy Nye Veier AS Ola Elvestuen Olav Moe Olav Skinnes Ole Haabeth Oslofjorden Osloregionen Oslotunnelen Pat Cox Podkast Raymond Johansen Regionreformen Reklima Representantskapet Ringeriksbanen Roger Ryberg Samferdselsdepartementet Scan-Med-korridoren Scandria Alliance Sirkulær økonomi Siv Henriette Jacobsen Statens vegvesen STRING TEN-T Terje Riis-Johansen Timo Nikolaisen Tonje Brenna Transport Transport- og kommunikasjonskomiteen Ungdomsmedvirkning Ungdomsråd Utdanning Vestfoldbanen Østersjøprogrammet Østersjøregionen Østersjørådet Østfoldbanen ØstsamUng

Nyhetskategorier