Velg en side

Forberedelse til å overta formannskapet i BSSSC fra 2017

av Jon Petter Arntzen |
Publisert 5. desember, 2016
To dresskledde menn tar hverandre i hånden og smiler til kamera.

Roger Ryberg og Olgierd Geblewicz.

I forbindelse med at Østlandssamarbeidet tar over formannskapet i BSSSC (Baltic Sea States Subregional Co-operation) fra 1. januar 2017 besøkte påtroppende formann, Roger Ryberg, regionene West-Pommern i Polen (bl.a. møte med Marshall Olgierd Geblewicz) og Brandenburg i Tyskland sist uke. I tillegg hadde delegasjonen fra Norge møte med den norske ambassaden i Berlin om Østersjøsamarbeidet sett fra Tyskland (ambassadør Elisabeth Walaas og ambassaderåd Asbjørn Brandsrud). Godt og nært samarbeid med de regioner som er aktive i BSSSCs styre er viktig, og Ryberg benyttet muligheten til å diskutere og få innspill til BSSSCs prioriteringer for det norske formannskapet i 2017/18.

Artikkelen er skrevet av

  • Jon Petter Arntzen

    Jon Petter er sekretariatsleder og fagansvarlig for samferdsel og infrastruktur i Østlandssamarbeidets sekretariat.

Relaterte innlegg

Stikkord

Anette Solli Annette Lindahl Raakil Ann Irene Sæternes Arve Høiberg Assembly of European Regions (AER) Aud Hove Baltic Sea States Subregional Co-operation (BSSSC) Bane NOR Biogass Brussel BSSSC Youth Bærekraft Det grønne skiftet Det transeuropeiske transportnettverket (TEN-T) Dovrebanen Energistasjoner EU EU-kommisjonen Europaforum Europakafé EUs Østersjøstrategi (EUSBSR) Even Aleksander Hagen EØS Fagskole Fehmarnbelt Fylkesveier Godstransport Grønne næringstransporter Grønn omstilling Gunn Marit Helgesen Helge Orten Hydrogen Ingrid Schulerud InterCity Interreg Ivar Odnes Jernbane Jernbanedirektoratet Jon Petter Arntzen Jyllandskorridoren Kari-Anne Jønnes Klimagassutslipp Klimapolitikk Klimasats Kollektivtrafikk Kommunal- og distriktsdepartementet Kommunal- og moderniseringsdepartementet Kommunesektorens Organisasjon (KS) Kåre Pettersen Let’s Communicate Markku Markkula Miljødirektoratet Miljøstiftelsen ZERO Mobilitet Nasjonal transportplan (NTP) NHO Nordsjøkommisjonen Norges delegasjon til EU Norsk Vann Nye Veier AS Ola Elvestuen Olav Skinnes Ole Haabeth Oslofjorden Osloregionen Osloregionens Europakontor Oslotunnelen Pat Cox Raymond Johansen Representantskapet Ringeriksbanen Roger Ryberg Rune Hogsnes Samferdselsdepartementet Scan-Med-korridoren Scandria Alliance Sirkulær økonomi Siv Henriette Jacobsen Sonja Steen Statens vegvesen STRING Terje Riis-Johansen Tonje Brenna Transport Transport- og kommunikasjonskomiteen Transportkorridorer Transportøkonomisk institutt (TØI) Tungtransport Tyskland-strategi Ungdomsmedvirkning Utdanning Utenriksdepartementet Vestfoldbanen Østersjøen Østersjøprogrammet Østersjøregionen Østersjørådet (CBSS) Østfoldbanen Østlandsutstillingen ØstsamUng

Nyhetskategorier