Velg en side

Kommisjonsmøte i samarbeidet med delstaten Schleswig-Holstein

av Jon Petter Arntzen |
Først publisert 10.05.15
Personer i et møte

6. – 7. mai 2015 ble det årlige møte i partnerskapet med delstaten Schleswig-Holstein gjennomført – denne gangen på Hamar. Programmet den 6 hadde fokus på kultur og deltakerne besøkte Kristen Flagstad museet, Hamardomen og fikk under middagen en liten orientering om Willy Brandt og hans kobling til Hamar. Den 7. mai ble selve møtet gjennomført med fokus på kultursamarbeid, miljøvennlig transport, ungdom og utdanning og bedre bruk av felles arenaer i Nordsjøen og Østersjøen. Etter lunsj var det besøk på Store Ree og orientering om Hedmarks satsing på bioteknologi. Under ligger presentasjonene fra møtet.

2015 Østlandsutstillingen Cooperation
Agenda for CC meeting
Comunyouth – Eva Lundin
Cooperation Perspectives 2015-2016 – final
Draft minutes from CC meeting 2015 – final
Establishing Identity – Deborah Di Meglio
Film cooperation – Terje Kongsrud
Geno – Tor Arne Sletmoen
Hedmark County – Per Gunnar Sveen
Participant list CC 2015
Programme CC 2015
rise UPCultural projects for social change
Store Ree – Heidner Cluster – Karianne Eide Longva
Sustainable transport – Tom Granquist
Willy Brandt og Hamar – Per Øivind Sandberg
ØstsamUng – Rådgivningstjenesten mai 2016

Artikkelen er skrevet av

  • Jon Petter Arntzen

    Jon Petter er sekretariatsleder og fagansvarlig for samferdsel og infrastruktur i Østlandssamarbeidets sekretariat.

Relaterte innlegg

Stikkord

Anette Solli Arve Høiberg Baltic Sea Youth Platform Bane NOR Biogass Biogass Oslofjord Brussel BSSSC BSSSC Youth Bærekraft CargoNet CBSS Circle K Norge CPMR-Baltic Sea Commission Det grønne skiftet Dovrebanen Energistasjoner Erasmus+ EU Europaforum Europakafé EUs mobilitetspakke Even Aleksander Hagen EØS Fagskole Fehmarnbelt Fylkesprat Fylkesveier Godstransport Grønne næringstransporter Grønn omstilling Guido Beermann Gunn Marit Helgesen Hanne Tollerud Hurdalsplattformen Hydrogen Ingrid Elisabeth Volungholen Innlandet fylkeskommune InterCity Interreg Jan Carsten Gjærløw Jarle Backer Jernbane Jernbanedirektoratet Jon-Ivar Nygård Jon Petter Arntzen Jyllandskorridoren Kari-Anne Jønnes Klimagassutslipp Klimasats Kollektivtrafikk Kåre Pettersen Lan Marie Nguyen Berg Miljødirektoratet Miljøstiftelsen ZERO Mobilitet Nasjonal transportplan (NTP) NHO NHO Logistikk og Transport Norsk senter for sirkulær økonomi Norsk Vann Nullutslippskjøretøy Nye Veier AS Ola Elvestuen Olav Moe Olav Skinnes Ole Haabeth Oslofjorden Osloregionen Oslotunnelen Pat Cox Podkast Raymond Johansen Regionreformen Reklima Representantskapet Ringeriksbanen Roger Ryberg Samferdselsdepartementet Scan-Med-korridoren Scandria Alliance Sirkulær økonomi Siv Henriette Jacobsen Statens vegvesen STRING TEN-T Terje Riis-Johansen Timo Nikolaisen Tonje Brenna Transport Transport- og kommunikasjonskomiteen Ungdomsmedvirkning Ungdomsråd Utdanning Vestfoldbanen Østersjøprogrammet Østersjøregionen Østersjørådet Østfoldbanen ØstsamUng

Nyhetskategorier